Business & Administration College in Amersfoort

Studiekeuzestress is verleden tijd!

Weet je nog niet zo goed wat je wilt en vind je het lastig om een keuze te maken voor een opleiding? Bij de opleiding Business, Sales & Finance (niveau 4) start je met een gemeenschappelijke basis en kies je pas na deze basis definitief voor één van de uistroomrichtingen. En ook de opleiding Servicemedewerker Zakelijk & Commercieel heeft een gemeenschappelijk basisjaar met de andere Servicemedewerker opleidingen. Gedurende het basisjaar proef je in beide gevallen van alle uitstroomrichtingen die je kunt volgen. Met je eigen studentcoach stippel je samen jouw studietraject uit.  

hulp bij studiekeuze

Studeren op de campus in Amersfoort

Het Business & Administration College is sinds kort gevestigd op de Campus in Amersfoort, pal naast station Schothorst. De campus is een bruisende plek waar studenten en docenten van verschillende colleges en bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken. Inspirerend, ondernemend, nieuwsgierig, dynamisch en prikkelend. Onze campus heeft veel te bieden! 

campus
"Ik vind het heerlijk om 's ochtends voordat de lessen beginnen en in mijn pauzes met mijn klasgenoten beneden een Café Latte te halen. De koffiecorner is een gezellige ontmoetingsplek en je kunt er terecht voor de lekkerste koffie en brownies."

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: