Maak kennis met het Business & Administration College!

Stap in de wereld van de zakelijke dienstverlening en start je carrière bij het Business & Administration College. Een investering die zich dubbel en dwars terug­betaalt. Ondernemen is een belangrijk onderdeel bij al onze opleidingen. Het komt terug in de loopbaanbegeleiding en het praktijkonderwijs. Ook ambitieuze studenten die snel hun diploma willen halen of extra uitdaging zoeken, zitten bij ons op de juiste plek. 

Dé plek voor ambitieuze studenten

Als ambitieuze student kom je naar het Business & Administration College. Kun jij ons laten zien dat jij je opleiding sneller kunt halen dan gemiddeld, dan krijg je de kans om jouw opleiding versneld te volgen. Ook krijg je de gelegenheid om vakdiploma’s te halen die veel gevraagd worden in het bedrijfsleven, zoals Nima of Microsoft Office Specialist. Als uitblinker kun je ook nog kiezen voor één van onze uitdagende excellentieprogramma’s. Met onze opleidingen kun je direct starten aan een mooie carrière in de zakelijke dienstverlening of goed voorbereid doorstromen naar een hbo-opleiding. 

ambitieus

Leerwerkbedrijven

Praktijk en theorie zijn maximaal met elkaar verweven in onze opleidingen. Bijvoorbeeld bij onze eigen leerwerkbedrijf Eventory. Hier lopen studenten van het Business & Administration College stage. Het leerwerkbedrijf organiseert en ondersteunt bij evenementen en projecten voor ROC Midden Nederland, maar ook voor externe partijen. Lees hier meer over Eventory.

studenten doen groepswerk

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: