Maak kennis met het Business & Administration College!

Stap in de wereld van de zakelijke dienstverlening en start je carrière bij het Business & Administration College. Een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Ondernemen is een belangrijk onderdeel bij al onze opleidingen. Het komt terug in de loopbaanbegeleiding en het praktijkonderwijs. Ook ambitieuze studenten die snel hun diploma willen halen of extra uitdaging zoeken, zitten bij ons op de juiste plek.

Locatie Amersfoort

Het Business & Administration College vind je op de Campus Amersfoort van ROC Midden Nederland, pal naast station Schothorst. De campus is een bruisende plek waar studenten en docenten van verschillende mbo-colleges en bedrijven elkaar ontmoeten en samenwerken. Inspirerend, ondernemend, nieuwsgierig, dynamisch en prikkelend. Onze campus heeft veel te bieden!

Check hier de opleidingen in Amersfoort

Locatie Utrecht

Het Business & Administration College in Utrecht is gevestigd op de Marco Pololaan. Op deze goed bereikbare locatie heb je een ruime keuze uit opleidingsrichtingen, met studies van alle niveaus, inclusief de optie mhbo. Voor ieder wat wils! 

Check hier de opleidingen in Utrecht

Dé plek voor ambitieuze studenten

Als ambitieuze student kom je naar het Business & Administration College. Kun jij ons laten zien dat jij je opleiding sneller kunt halen dan gemiddeld, dan krijg je de kans om jouw opleiding versneld te volgen. Ook krijg je de gelegenheid om vakdiploma’s te halen die veel gevraagd worden in het bedrijfsleven, zoals Nima of Microsoft Office Specialist. Als uitblinker kun je ook nog kiezen voor één van onze uitdagende excellentieprogramma’s. Met onze opleidingen kun je direct starten aan een mooie carrière in de zakelijke dienstverlening of goed voorbereid doorstromen naar een hbo-opleiding. 

Ambitieuze studenten

Leerwerkbedrijven

Praktijk en theorie zijn maximaal met elkaar verweven in onze opleidingen. Zo lopen studenten van het Business & Administration College onder andere stage bij verschillende leerwerkbedrijven.

Studenten krijgen les

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: