Ervaringen van studenten van het Business & Administration College

Dani Dunsbergen

‘Ga ik gamen of ga ik mijn eigen bedrijf beginnen?’

Hoe bouw je binnen een jaar een bedrijf van niets naar succesvol? En dát terwijl je ‘gewoon’ naar school moet? Dani Dunsbergen deed het.

"Tijdens schooltijd heb je veel vakantie. En door corona gingen examens niet door, dus nog meer tijd! Ik dacht: ga ik gamen of ga ik mijn eigen bedrijf beginnen? Daaruit is Finnwald - Beat the stress ontstaan.’ In dit interview vertelt Dani hoe hij zijn bedrijf heeft opgericht en welke kennis hij daarvoor nodig heeft.

Lees hier verder

Dani Dunsbergen
Dani Dunsbergen met zijn eigen onderneming Finnwald - Beat the stress

Milan Passchier

“ROC Midden Nederland is voor mij de springplank geweest naar waar ik nu ben. Dit komt vooral door de begeleiding van mijn mentor die mij de ruimte gaf om zulke dingen te doen.”

Milan Passchier is een oud-student van de opleiding Management, Economie en Communicatie. Met trots kijkt hij terug op een geweldig jaar (2017). “Tijdens mijn studie ben ik als medeorganisator nauw betrokken geweest bij enkele mooie en gave evenementen op het gebied van 21th century skills, marketing en communicatie. Zoals het TEDxYouth@ Amersfoort!” 

Door het organiseren van TEDxYouth kwam wat Milan leerde op school mooi tot uiting in de praktijk. Hij heeft veel gehad aan de theorie over communicatie en samenwerken met teamleden, lichaamshouding, presenteren en externe strategische communicatie.

Milan

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: