Nieuwsoverzicht

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl

Twitter

Praat met ons mee via ons twitteraccount

Afbeelding

digitale werkplaats
6 december 2017
Business & Administration College

Stoomcursus Google: online ondernemen

Studenten van de opleiding Ondernemer Retail E-Business, Eerste Verkoper en Manager Retail duiken op 14 december de Digitale Werkplaats in met een 1-daagse starttraining door Google. 80 studenten gaan aan de slag gaan met online adverteren en search engine optimalisation. Hiermee verwerven studenten de belangrijkste basiskennis van Google’s online instrumenten en ze leren deze kennis toepassen door casestudies en praktische opdrachten uit te voeren.

Afbeelding

Als sluitstuk van haar presentatie stak zij - vol trots - haar studentcoach Volkert Manshanden in een nieuw kledingstuk. 
22 november 2017
Business & Administration College

Globe College meets Handel

Leerlingen van het Globe College luisterden ademloos naar de presentatie van onze studente Amelia Fernhout over ondernemerschap. Amelia heeft een eigen modebedrijf opgezet: 'Revelation of the New Fashion'.

Afbeelding

debat
18 oktober 2017
Business & Administration College

Studenten Juridisch Amersfoort starten debat windmolens

Op dinsdag 19 september jl. brachten tweedejaars juridische studenten van ROC Midden Nederland Amersfoort een bezoek aan de gemeente Amersfoort. Dit bezoek stond in het kader van het vak bestuursrecht. De studenten gingen in de raadszaal met elkaar in debat over de actuele discussie over windmolens die de gemeenteraad van Amersfoort verdeeld houdt. Op die manier maken de studenten kennis met het werk van de 'echte' gemeenteraad.

Afbeelding

opening
12 oktober 2017
Bouw & Interieur College
Business & Administration College
Gezondheidszorg College
Media, ICT & Design college
Sport College
Tech College
Welzijn College
ROC Midden Nederland

A' Campus Parade

Op donderdag 12 oktober werd de campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort officieel geopend. Tijdens deze ‘A' Campus Parade’ genoten studenten, docenten, medewerkers en relaties van een spetterend middag en -avondprogramma. De bezoekers werden getrakteerd op diverse acts, speeches van Burgemeester Lucas Bolsius en wethouder Houweling, rondleidingen, lekker eten en mooie optredens. Ook werd tijdens dit evenement bekend gemaakt dat Bouwbedrijf Hengel is verkozen tot het leerbedrijf van 2017.

Afbeelding

Maxima
6 oktober 2017
Business & Administration College
Facility, Horeca & Travel College
Media, ICT & Design college
ROC Midden Nederland

Koningin Máxima bezoekt Campus

Koningin Máxima bezocht op 6 oktober het Lerarencongres op de Campus van ROC Midden Nederland in Amersfoort. Koningin Máxima bezocht enkele workshops en sprak met de LerarenKamer; de groep van alle Leraren van het Jaar. 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: