Business, Sales & Finance (bol/mbo)

BOL - Niveau 4

Business, Sales & Finance

Business, Sales en Finance in een nieuwe, brede opleiding. Je start met een gemeenschappelijke basis op niveau 4, waarin je de kans krijgt kennis te maken met alle richtingen waaruit je kunt kiezen. Na deze basis maak je een keuze uit één van de richtingen: Marketing & Communicatie, Commercieel, Logistiek of Financieel. In het tweede jaar kies je voor één van de uitstroomprofielen: 

Is dit iets voor mij?

Loop jij over van creativiteit en wil je de marketing kant op of vind je juist financieel administratieve zaken super interessant? Of weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen en zoek je juist een brede opleiding binnen de zakelijke dienstverlening? In al deze gevallen is Business, Sales & Finance iets voor jou! Tijdens je opleiding krijg je een studentcoach. Deze coach helpt jou richting te geven aan je opleiding. Hierdoor zit jij bij ons op school - maar ook later in je werk - helemaal op je plek!

Open dagen 2019-2020

Open dagen 2019-2020

In het kort

Leerweg / Niveau

BOL / 4

Duur

3 jaar / Versneld mbo

Start

Eind augustus 2019

Aanmelden

Bij de opleiding Business, Sales en Finance start je met een basisfase, waarin je de kans krijgt met alle uitstroomprofielen van de opleidingen kennis te maken. Bij het aanmelden van de opleiding maak je wel al een voorlopige keuze uit één van de uitstroomprofielen. Aanmelden kan dan ook op de informatiepagina van de gekozen uitstroomprofiel.

Pas na de gemeenschappelijke basis maak je, met behulp van een studentcoach, een definitieve keuze. Tussentijds switchen is dus in de eerste fase van je opleiding nog gewoon mogelijk! 

Meld je hier aan:

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: