Business, Sales & Finance (bol/mbo) - Amersfoort

  • Niveau 4
  • BOL

Deze opleiding is er ook in:

Business, Sales & Finance

Business, Sales & Finance is een brede opleiding. Je schrijft je in voor een van onderstaande opleidingen en je start met een gemeenschappelijke basis op niveau 4, waarin je de kans krijgt kennis te maken met alle richtingen waaruit je kunt kiezen. Na deze basis maak je een keuze uit één van de richtingen: Marketing & Communicatie, Commercieel, Logistiek of Financieel. In het tweede jaar kies je voor één van de uitstroomprofielen: 

Is dit iets voor mij?

Loop jij over van creativiteit en wil je de marketingkant op of vind je juist financieel administratieve zaken super interessant? Of weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen en zoek je juist een brede opleiding binnen de zakelijke dienstverlening? In al deze gevallen is Business, Sales & Finance iets voor jou! Tijdens je opleiding krijg je een studentcoach. Deze coach helpt jou richting te geven aan je opleiding. Hierdoor zit jij bij ons op school - maar ook later in je werk - helemaal op je plek!

Wil je naar het hbo? Ambitieuze studenten kunnen deze opleiding afronden in 2 jaar. Na het eerste half jaar kijken we samen met jou - op basis van studentenpunten - of dit mogelijk is. Ga ervoor!

Vragen tijdens de zomer

Vragen tijdens de zomer?

In het kort

Leerweg / Niveau

BOL / 4

Duur

2-3 jaar / Versnellen tijdens je opleiding

Start

Eind augustus 2021

Lesgeld

€ 1.216-

Aanmelden

Bij de opleiding Business, Sales en Finance start je met een basisfase, waarin je de kans krijgt met alle uitstroomprofielen van de opleidingen kennis te maken. Bij het aanmelden van de opleiding maak je wel al een voorlopige keuze uit één van de uitstroomprofielen. Aanmelden kan dan ook op de informatiepagina van de gekozen uitstroomprofiel.

Pas na de gemeenschappelijke basis maak je, met behulp van een studentcoach, een definitieve keuze. Tussentijds switchen is dus in de eerste fase van je opleiding nog gewoon mogelijk! Meld je hier aan:

Starten in januari

De opleiding Junior Accountmanager en Logistiek Supervisor kun je ook in januari starten (alleen in Amersfoort). Je krijgt dan ook financiële en marketingvakken, zoals de Business, Sales en Finance opleidingen die in september starten.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: