Oriënteren bij het Business & Administration College

Heb jij interesse in een opleiding bij het Business & Administration College en ben je benieuwd naar de school? Kom dan een kijkje bij ons nemen! 

We organiseren verschillende activiteiten voor studiekiezers. Zodat je kan ontdekken welke van onze opleidingen het beste bij jou past!

Doe mee met een workshop

Ervaar hoe het is om bij ons op school te zitten en meld je aan voor een MBO-oriëntatieworkshop. Met een groep andere leerlingen ontdek je zo alles over de opleiding en school.
Bekijk het aanbod en meld je aan!

Kijkje nemen op onze locatie in Amersfoort?

Benieuwd hoe onze locatie in Amersfoort eruit ziet? En naar de studenten en docenten? We organiseren een aantal rondleidingen, dan kun je rustig een kijkje nemen en kennis maken met studenten en docenten.
Meld je aan voor een rondleiding

Rondleiding Business & Administration College Utrecht

Heb je interesse in een opleiding van het Business & Administration College aan de Marco Pololaan in Utrecht? Meld je dan aan voor onze rondleidingen en kom een kijkje nemen.
Meld je aan voor de rondleiding

Kom ook naar de open dag

Op 29 januari hopen we je te mogen begroeten op onze open dag. Van 10 tot 14 uur laten we je graag alles zien en kun je alle vragen stellen. Kom ook kijken en meld je aan.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: