Samenwerken met Business & Administration College

Business & Administration College hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleidingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. We overleggen regelmatig en geven samen de opleidingen vorm. 

Vragen over BPV? Neem contact op met het B&A Connect Center Utrecht

Heeft u een vraag over beroepspraktijkvorming (BPV)? Dan kunt u contact opnemen met het Connect Center Utrecht. We geven (leer)bedrijven advies, hulp en beantwoorden uw vragen.

U kunt bij het Connect Center terecht als u:

  1. Informatie wilt over de opleidingen van het Business & Administration College Utrecht
  2. Algemene informatie over de beroepspraktijkvorming wilt ontvangen (bijv. stageperiodes en procedures omtrent de begeleiding vanuit school)
  3. Graag een erkend leerbedrijf wilt worden en niet weet hoe
  4. Graag een of meerdere stagiair(e)s binnen uw bedrijf wilt opleiden
  5. Een samenwerkingsverband met ons college wilt aangaan
  6. Vacatures bij ons college wilt laten uitzetten.

Het Connect Center Utrecht is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00 uur – 14.00 uur via 06-43254360 of 030-7541998 en via @email

Stages en projecten

Studenten hebben tijdens hun opleiding meerdere stage- en projectperiodes. Zij werken dan bij bedrijven en gemeenten aan levensechte projecten. Om studenten zo veel en breed mogelijke praktijkervaring te kunnen laten opdoen, zijn wij altijd op zoek naar leuke en leerzame stagebedrijven en projecten.

Dit geldt voor de opleidingen op alle niveaus, van niveau 1 tot en met 4. 

Soms is onduidelijk wat een stagiair op niveau 1 (Entree) voor u zou kunnen betekenen (en andersom!). Daarom is er een handige flyer ontwikkeld, die u hier kunt inzien & downloaden.

Excursies en gastlessen

Studenten gaan regelmatig op excursie en krijgen gastlessen. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de praktijk.

studenten_kanaalweg
"De kennis van professionals die bij ons platform zijn aangesloten, bleek de perfecte basis voor een slimme samenwerking: in goed overleg vult EventBranche.nl inmiddels de lesprogramma's van onder meer 'Het Organiseren van Interne Evenementen' aan. In die kennisdossiers krijgen de studenten actuele ontwikkelingen, trends, nieuwe producten en inzichten uit de branche voorgeschoteld, waar ze vervolgens een aantal opdrachten mee moeten invullen."

Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur en eigenaar van EventBranche.nl

Bedrijfsopleidingen voor Zakelijke Dienstverlening

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompany trainingen vindt u in ons een zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw personeel te trainen en op te leiden. 

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering. Uw mensen zijn het waard! Bent u op zoek naar bedrijfsopleidingen voor de sector Zakelijke Dienstverlening, bekijk dan ons aanbod bij Bedrijfsopleidingen.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: