Samenwerken met Business & Administration College

Het Business & Administration College hecht veel waarde aan samenwerking met andere partijen om de opleidingen zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. We overleggen regelmatig en geven samen de opleidingen vorm. 

Vragen over BPV? Neem contact op met het B&A Connect Center Utrecht

Heeft u een vraag over beroepspraktijkvorming (BPV)? Dan kunt u contact opnemen met het Connect Center Utrecht. We geven (leer)bedrijven advies, hulp en beantwoorden uw vragen.

U kunt bij het Connect Center terecht als u:

  1. Informatie wilt over de opleidingen van het Business & Administration College Utrecht
  2. Algemene informatie over de beroepspraktijkvorming wilt ontvangen (bijv. stageperiodes en procedures omtrent de begeleiding vanuit school)
  3. Graag een erkend leerbedrijf wilt worden en niet weet hoe
  4. Graag een of meerdere stagiair(e)s binnen uw bedrijf wilt opleiden
  5. Een samenwerkingsverband met ons college wilt aangaan
  6. Vacatures bij ons college wilt laten uitzetten.

Het Connect Center Utrecht is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 10.00– 14.00 uur via 06-43254360 of 030-7541998 en via @email.

Stages en projecten

Studenten hebben tijdens hun opleiding meerdere stage- en projectperiodes. Zij werken dan bij bedrijven en gemeenten aan levensechte projecten. Om studenten zo veel en breed mogelijke praktijkervaring te kunnen laten opdoen, zijn wij altijd op zoek naar leuke en leerzame stagebedrijven en projecten. Dit geldt voor de opleidingen op alle niveaus, van niveau 1 tot en met 4.

Flyer

Soms is onduidelijk wat een stagiair op niveau 1 (entree) voor u zou kunnen betekenen. Daarom is er een handige flyer ontwikkeld, die u hier kunt inzien & downloaden.

Les bij Business & Administration College
"De kennis van professionals die bij ons platform zijn aangesloten, bleek de perfecte basis voor een slimme samenwerking: in goed overleg vult EventBranche.nl inmiddels de lesprogramma's van onder meer 'Het Organiseren van Interne Evenementen' aan. In die kennisdossiers krijgen de studenten actuele ontwikkelingen, trends, nieuwe producten en inzichten uit de branche voorgeschoteld, waar ze vervolgens een aantal opdrachten mee moeten invullen."

Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur en eigenaar van EventBranche.nl

Mbo voor professionals

Mbo voor professionals ROC Midden Nederland werkt intensief samen met bedrijven en organisaties om arbeidspotentieel in de regio Utrecht te behouden en versterken. We werken samen aan nieuwe arbeidsmarktinitiatieven, zodat huidige en toekomstige medewerkers optimaal en duurzaam deel kunnen nemen aan werk.  

We ontwikkelen samen met bedrijven en instellingen passende leerroutes. Leerroutes die aansluiten bij de eisen van nu; actueel en relevant. Met onze kennis en ervaring zijn wij dé mbo-ontwikkelpartner voor werkgevers en professionals. ‘Mbo voor professionals’ staat voor vakmanschap, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Meer weten? Bekijk onze site van mbo voor professionals.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: