Samenwerken met het Business & Administration College

Business & Administration College hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. We zoeken elkaar regelmatig op voor overleg en geven opleidingen samen vorm. 

Stages en projecten

Studenten hebben tijdens hun opleiding meerdere stage- en projectperiodes. Zij werken dan bij bedrijven en gemeenten en werken aan levensechte projecten. Om studenten zo veel en breed mogelijke praktijkervaring te kunnen laten opdoen, zijn wij altijd op zoek naar leuke en leerzame stagebedrijven en projecten.

Excursies en gastlessen

Ook gaan studenten regelmatig op excursie en krijgen zijn gastlessen. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, innovaties en de praktijk.

studenten_kanaalweg

Bedrijfsopleidingen voor Zakelijke Dienstverlening

Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland biedt klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een volgende stap willen zetten. Voor incompany trainingen vindt u in Bedrijfsopleidingen ROC Midden Nederland  en zeer professionele partner. Op basis van een gedegen analyse van uw vraagstelling en een professionele intake met uw bedrijf zijn wij in staat om uw professioneel te trainen en op te leiden. 

Met onze gecertificeerde opleidingen kunt u bovendien soms in aanmerking komen voor interessante financiële regelingen. Dat maakt een investering in een bedrijfsopleiding van ROC Midden Nederland een slimme investering.  Uw mensen zijn het waard! Ben u op zoek naar bedrijfsopleidingen voor de sector Zakelijke Dienstverlening, bekijk dan ons aanbod bij Bedrijfsopleidingen.

"De kennis van professionals die bij ons platform zijn aangesloten, bleek de perfecte basis voor een slimme samenwerking: in goed overleg vult EventBranche.nl inmiddels de lesprogramma's van onder meer Het Organiseren van Interne Evenementen aan. In die kennisdossiers krijgen de studenten actuele ontwikkelingen, trends, nieuwe producten en inzichten uit de branche voorgeschoteld, waar ze vervolgens een aantal opdrachten mee moeten invullen."

Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur en eigenaar van EventBranche.nl

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: