Snel naar werk met de Business Boost Utrecht

Volg jij al een tijdje een mbo-opleiding op niveau 3 of 4 en twijfel je of je die af wilt maken? Wil je snel een diploma zodat je écht aan het werk kunt of doorleren? Ben je gemotiveerd en bereid hier vol voor te gaan? Dan is de Business Boost Utrecht wat voor jou!

Wat is de Business Boost Utrecht?

Wanneer je je aanmeldt voor de Business Boost Utrecht volg je de mbo-opleiding Allround Assistent Business Services, alleen helemaal op jou afgestemd. 

Voordat je kunt starten, gaan wij daarom eerst met jou in gesprek. Samen bekijken we wat jij al behaald hebt in jouw voorgaande opleiding(en) en maken we een plan. Zo bepalen we wanneer je kunt starten (er zijn meerdere startmomenten per jaar) en welk traject voor jou het best past. Het kan zijn dat je vrijstellingen krijgt voor bepaalde examens, waardoor je de opleiding zelfs in een jaar kunt afronden. 

Naast dat je veel stage loopt om praktijkervaring op te doen, krijg je op school ondersteunende lessen om zo snel mogelijk je examens te kunnen doen. Zo komt jouw diploma nog sneller dichterbij. 

Toelating

Wil je toegelaten worden tot de Business Boost Utrecht en dus een individueel traject volgen, dan heb je minimaal een diploma op mbo-niveau 2 of vmbo-kader of TL nodig of een overgangsbewijs van havo 3 naar havo 4.  

Daarnaast voldoe je aan minimaal 2 van de onderstaande punten:

  • Je hebt al minimaal één jaar onderwijs gevolgd aan een andere opleiding op niveau 3 of 4.
  • Je hebt voldoende resultaten behaald voor Nederlands op 2F of 3F (of aantoonbaar niveau).
  • Je hebt voldoende resultaten behaald voor rekenen op niveau 3 of 4 (of aantoonbaar niveau).
  • Je hebt al één of meer keuzedelen afgerond.

Extra tests kunnen onderdeel zijn van de intakeprocedure. Afhankelijk van jouw vooropleiding en eerder behaalde resultaten kun je starten in september, november, februari of mei.

Wat verwachten wij van jou?

Wil jij die snelle weg naar een mooi diploma? Dan is het belangrijk dat je er ook écht voor gaat. Volg je lessen, vind op tijd een stageplek en zorg ervoor dat je je zaken op orde hebt. Dan kun jij supersnel op zoek naar een leuke baan in het bedrijfsleven of door naar een opleiding op niveau 4. 

Meld je aan!

Wil jij je aanmelden? Stuur dan een mail naar CSTI@rocmn.nl met als onderwerpregel “Business Boost Utrecht”. 

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: